Nutriční hodnoty (Věnečky - pro začátečníky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 859 kJ / 1 639 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,16 g |
Tuky | 65,87 g |
– nasycené | 17,98 g |
– nenasycené | 46,14 g |
–– mononenasycené | 31,20 g |
–– polynenasycené | 14,94 g |
––– omega 3 | 1,03 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 15 mg |
Sodík | 1,03 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 229,75 g |
– cukry | 53,75 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
100 g 100 g Hery | Margarín | 100 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
3 3 větší (nebo 4 malá) vejce | ||
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru | Cukr bílý | 37.5 g |