Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Věnečky - pro začátečníky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 859 kJ /
1 639 kcal
Bílkoviny28,66 g
– z toho živočišné bílkoviny8,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,16 g
Tuky65,87 g
– nasycené17,98 g
– nenasycené46,14 g
–– mononenasycené31,20 g
–– polynenasycené14,94 g
––– omega 31,03 g
Vláknina6,40 g
Cholesterol 15 mg
Sodík 1,03 g
Sůl2,55 g
Sacharidy229,75 g
– cukry53,75 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
100 g 100 g Hery Margarín 100 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
3 3 větší (nebo 4 malá) vejce
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru Cukr bílý 37.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.