Nutriční hodnoty (Vepřový ořez na kari, worcesteru, tymiánu a kapii)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 151 kJ / 1 470 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 101,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 96,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,56 g |
| Tuky | 91,98 g |
| – nasycené | 30,48 g |
| – nenasycené | 55,38 g |
| –– mononenasycené | 42,96 g |
| –– polynenasycené | 12,43 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 18,10 g |
| Cholesterol | 288 mg |
| Sodík | 449 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 54,30 g |
| – cukry | 9,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřového ořezu | Vepřový ořez | 600 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 sklenička 1 sklenička sterilované kapie v sladkokyselém nálevu | Paprika červená sterilovaná | |
| 1 lžíce 1 lžíce worcesterské omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce kari | Kari | 15 g |
| 2 2 malé lžičky tymiánu | Tymián sušený | |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 22.5 g |
| olej | Olej řepkový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |