Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový ořez na kari, worcesteru, tymiánu a kapii)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 151 kJ /
1 470 kcal
Bílkoviny101,56 g
– z toho živočišné bílkoviny96,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,56 g
Tuky91,98 g
– nasycené30,48 g
– nenasycené55,38 g
–– mononenasycené42,96 g
–– polynenasycené12,43 g
––– omega 30,42 g
Vláknina18,10 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 449 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy54,30 g
– cukry9,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového ořezu Vepřový ořez 600 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 sklenička 1 sklenička sterilované kapie v sladkokyselém nálevu Paprika červená sterilovaná
1 lžíce 1 lžíce worcesterské omáčky Worcestrová omáčka 15 ml
1 lžíce 1 lžíce kari Kari 15 g
2 2 malé lžičky tymiánu Tymián sušený
1-2 lžíce 1-2 lžíce solamylu Bramborový škrob 22.5 g
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.