Nutriční hodnoty (Vepřový ořez na kari, worcesteru, tymiánu a kapii)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 151 kJ / 1 470 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,56 g |
Tuky | 91,98 g |
– nasycené | 30,48 g |
– nenasycené | 55,38 g |
–– mononenasycené | 42,96 g |
–– polynenasycené | 12,43 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 18,10 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 449 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 54,30 g |
– cukry | 9,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového ořezu | Vepřový ořez | 600 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 sklenička 1 sklenička sterilované kapie v sladkokyselém nálevu | Paprika červená sterilovaná | |
1 lžíce 1 lžíce worcesterské omáčky | Worcestrová omáčka | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce kari | Kari | 15 g |
2 2 malé lžičky tymiánu | Tymián sušený | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 22.5 g |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |