Nutriční hodnoty (Lehká šlehačková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 324 kJ / 1 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,68 g |
Tuky | 76,82 g |
– nasycené | 18,91 g |
– nenasycené | 39,81 g |
–– mononenasycené | 23,73 g |
–– polynenasycené | 16,08 g |
––– omega 3 | 1,90 g |
Vláknina | 15,05 g |
Cholesterol | 1,81 g |
Sodík | 702 mg |
Sůl | 1,47 g |
Sacharidy | 183,16 g |
– cukry | 158,44 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
140 g 140 g cukru moučka | Cukr bílý | 140 g |
7 7 vajec | Vejce slepičí | 490 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 - 2 lžíce 1 - 2 lžíce mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 22.5 g |
špetka špetka kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 ztužovač | Ztužovač šlehačky | |
1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
Jahody (nebo jiné ovoce -maliny, kiwi ... ) | Jahody čerstvé |