Nutriční hodnoty (Vánoční kapr v marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 436 kJ / 582 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,53 g |
| Tuky | 26,95 g |
| – nasycené | 7,31 g |
| – nenasycené | 13,60 g |
| –– mononenasycené | 9,94 g |
| –– polynenasycené | 3,65 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 2,67 g |
| Cholesterol | 568 mg |
| Sodík | 616 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 38,06 g |
| – cukry | 27,93 g |
| ––– laktóza | 23,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 filátek 8 filátek z kapra (nebo podkov) | Kapr | |
| 500 g 500 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 500 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
| pepř (dle potřeby) | Pepř černý | |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
| strouhanka na obalení | Strouhanka pšeničná | |
| olej na smažení | Olej řepkový |