Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špízový pekáč s brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 160 kJ /
3 145 kcal
Bílkoviny141,84 g
– z toho živočišné bílkoviny108,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,34 g
Tuky174,31 g
– nasycené50,19 g
– nenasycené114,78 g
–– mononenasycené88,05 g
–– polynenasycené26,72 g
––– omega 35,99 g
Vláknina43,64 g
Cholesterol 270 mg
Sodík 5,27 g
Sůl12,75 g
Sacharidy233,56 g
– cukry60,59 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg vepřového masa (použita plec) Vepřová kýta 500 g
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
5 5 barevných paprik Paprika červená čerstvá 750 g
1 ks 1 ks velké cibule Cibule čerstvá 69 g
1 ks 1 ks lahůdkové cibule Cibulka jarní nať čerstvá
100 g 100 g špeku Špek 100 g
žampiony - 2 hrsti hrsti Žampion čerstvý
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
60-80 ml 60-80 ml oleje Olej řepkový 70 ml
1 PL 1 PL Podravky Kořenící směs sypká 15 g
kmín Kmín
pepř Pepř černý
Adžika Adžika

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.