Nutriční hodnoty (Špízový pekáč s brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 160 kJ / 3 145 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,34 g |
Tuky | 174,31 g |
– nasycené | 50,19 g |
– nenasycené | 114,78 g |
–– mononenasycené | 88,05 g |
–– polynenasycené | 26,72 g |
––– omega 3 | 5,99 g |
Vláknina | 43,64 g |
Cholesterol | 270 mg |
Sodík | 5,27 g |
Sůl | 12,75 g |
Sacharidy | 233,56 g |
– cukry | 60,59 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg vepřového masa (použita plec) | Vepřová kýta | 500 g |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
5 5 barevných paprik | Paprika červená čerstvá | 750 g |
1 ks 1 ks velké cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
1 ks 1 ks lahůdkové cibule | Cibulka jarní nať čerstvá | |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
žampiony - 2 hrsti hrsti | Žampion čerstvý | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
60-80 ml 60-80 ml oleje | Olej řepkový | 70 ml |
1 PL 1 PL Podravky | Kořenící směs sypká | 15 g |
kmín | Kmín | |
pepř | Pepř černý | |
Adžika | Adžika |