Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krabi na způsob Padang kuchyně - kepiting Padang)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie433 kJ /
103 kcal
Bílkoviny3,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,38 g
Tuky0,38 g
– nasycené0,12 g
– nenasycené0,17 g
–– mononenasycené0,04 g
–– polynenasycené0,13 g
––– omega 30,00 g
Vláknina9,57 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,22 g
Sůl8,00 g
Sacharidy19,56 g
– cukry8,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
živí krabi 2 ks 2 ks na osobu Krab živý
rostlinný olej Olej řepkový
1 1 větší červená cibule pokrájená Cibule červená čerstvá 69 g
jarní cibulky jemně nasekané Cibulka jarní čerstvá
4 stroužky 4 stroužky česneku jemně nasekané Česnek čerstvý 28 g
1 cm 1 cm strouhaného zázvoru Zázvor sušený
4 lžíce 4 lžíce česnekové chilli omáčky Chilli omáčka
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky Paprika červená sušená 1 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře Pepř černý 2.5 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
75 ml 75 ml vody Voda 75 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.