Nutriční hodnoty (Krabi na způsob Padang kuchyně - kepiting Padang)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 433 kJ / 103 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,38 g |
| Tuky | 0,38 g |
| – nasycené | 0,12 g |
| – nenasycené | 0,17 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,13 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 9,57 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,22 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 19,56 g |
| – cukry | 8,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| živí krabi 2 ks 2 ks na osobu | Krab živý | |
| rostlinný olej | Olej řepkový | |
| 1 1 větší červená cibule pokrájená | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| jarní cibulky jemně nasekané | Cibulka jarní čerstvá | |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku jemně nasekané | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 cm 1 cm strouhaného zázvoru | Zázvor sušený | |
| 4 lžíce 4 lžíce česnekové chilli omáčky | Chilli omáčka | |
| 1 lžička 1 lžička mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky pepře | Pepř černý | 2.5 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 75 ml 75 ml vody | Voda | 75 ml |