Nutriční hodnoty (Salát s vůní ořechů, hroznového vína a kozího hermelínu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 035 kJ / 486 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 29,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,87 g |
| Tuky | 38,47 g |
| – nasycené | 18,75 g |
| – nenasycené | 18,06 g |
| –– mononenasycené | 14,35 g |
| –– polynenasycené | 3,71 g |
| ––– omega 3 | 1,06 g |
| Vláknina | 2,33 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 1,38 g |
| Sůl | 3,60 g |
| Sacharidy | 4,03 g |
| – cukry | 1,65 g |
| ––– laktóza | 1,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 8 8 celých ořechů | Vlašské ořechy | |
| 70 g 70 g rukoly | Rukola čerstvá | 70 g |
| 12 kuliček 12 kuliček modrého hroznového vína | Hroznové víno čerstvé | |
| 1 1 celozrnná bageta | Bageta pšeničná celozrnná | |
| 120 g 120 g kozího Hermelínu | Hermelín | 120 g |
| 2 lžičky 2 lžičky oleje (z pražených vlašských ořechů) | Olej řepkový | 10 ml |
| 1 lžička 1 lžička oleje na bagetu | Bageta pšeničná | |
| 1 lžička 1 lžička ume octa (viz tipy a triky) | Ocet lihový | 5 ml |