Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s vůní ořechů, hroznového vína a kozího hermelínu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 035 kJ /
486 kcal
Bílkoviny29,87 g
– z toho živočišné bílkoviny28,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,87 g
Tuky38,47 g
– nasycené18,75 g
– nenasycené18,06 g
–– mononenasycené14,35 g
–– polynenasycené3,71 g
––– omega 31,06 g
Vláknina2,33 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 1,38 g
Sůl3,60 g
Sacharidy4,03 g
– cukry1,65 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 celých ořechů Vlašské ořechy
70 g 70 g rukoly Rukola čerstvá 70 g
12 kuliček 12 kuliček modrého hroznového vína Hroznové víno čerstvé
1 1 celozrnná bageta Bageta pšeničná celozrnná
120 g 120 g kozího Hermelínu Hermelín 120 g
2 lžičky 2 lžičky oleje (z pražených vlašských ořechů) Olej řepkový 10 ml
1 lžička 1 lžička oleje na bagetu Bageta pšeničná
1 lžička 1 lžička ume octa (viz tipy a triky) Ocet lihový 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.