Nutriční hodnoty (Vepřové ze středomoří)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 134 kJ / 988 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,02 g |
| Tuky | 99,48 g |
| – nasycené | 12,21 g |
| – nenasycené | 85,22 g |
| –– mononenasycené | 22,04 g |
| –– polynenasycené | 63,18 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 9,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 18,55 g |
| – cukry | 5,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky vepřového masa (krkovice, kýta, plec, kotleta) | Vepřová kýta | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky provensálského koření | Provensálské koření | 2.5 g |
| 1 dcl 1 dcl slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 100 ml |
| 4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
| několik několik kousků sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 7.5 ml |
| 2 špetky 2 špetky cukru | Cukr bílý |