Nutriční hodnoty (Kuřecí ragú na pivě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 157 kJ / 277 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,91 g |
| Tuky | 1,76 g |
| – nasycené | 0,33 g |
| – nenasycené | 1,24 g |
| –– mononenasycené | 0,59 g |
| –– polynenasycené | 0,65 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 16,02 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 39,95 g |
| – cukry | 35,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí řízky ( stehenní nebo prsní) | Kuře prso | |
| 150 g 150 g zelených fazolek | Fazolky čerstvé | 150 g |
| pár plátků plátků slaniny | Špek | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 200 ml 200 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
| 3 3 polévkové lžíce smetany ( možno sladké i zakysané) | Smetana kravská sladká 12% | |
| 2 2 polévkové lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |