Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné řezy v kakaovopomerančovém polštářku z kefíru)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 130 kJ /
3 616 kcal
Bílkoviny62,54 g
– z toho živočišné bílkoviny9,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,80 g
Tuky147,06 g
– nasycené19,03 g
– nenasycené120,41 g
–– mononenasycené83,98 g
–– polynenasycené36,43 g
––– omega 310,40 g
Vláknina39,45 g
Cholesterol 44 mg
Sodík 268 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy490,95 g
– cukry188,10 g
––– laktóza10,62 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek kefíru (podmáslí apod.) Kefír 250 ml
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru (nebo 50 g Dia sladidla na pečení) Cukr bílý 125 g
3 PL 3 PL kvalitního kakaa na pečení Kakao prášek 75 g
3 PL 3 PL kefíru Kefír 45 ml
vymačkaná šťáva ze 2 pomerančů Pomeranč čerstvý
3 3 větší jablka Jablko čerstvé 450 g
hrnek hrnek = 400 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.