Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na kolínkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 473 kJ / 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,04 g |
Tuky | 4,43 g |
– nasycené | 2,39 g |
– nenasycené | 1,71 g |
–– mononenasycené | 0,22 g |
–– polynenasycené | 1,49 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,52 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 905 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 31,10 g |
– cukry | 16,02 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vepřové plátky (já měla z pečeně) | Vepřová kýta | |
1 1 větší cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
100 g 100 g loveckého salámu | Suchý salám | 100 g |
hlíva ústřičná nebo žampiony | Hlíva ústřičná syrová | |
200 ml 200 ml sterilované kapie i s nálevem | Paprika červená sterilovaná | |
trošku trošku citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
1 lžička 1 lžička provensálského koření | Provensálské koření | 5 g |
1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
trochu trochu pepře podle chuti | Pepř černý | |
hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
kdo rád ostřejší může přidat feferonku | Chilli paprička čerstvá |