Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na kolínkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 473 kJ / 352 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,04 g |
| Tuky | 4,43 g |
| – nasycené | 2,39 g |
| – nenasycené | 1,71 g |
| –– mononenasycené | 0,22 g |
| –– polynenasycené | 1,49 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 20,52 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 905 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 31,10 g |
| – cukry | 16,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové plátky (já měla z pečeně) | Vepřová kýta | |
| 1 1 větší cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 10 10 cherry rajčátek | Rajčata cherry | 300 g |
| 100 g 100 g loveckého salámu | Suchý salám | 100 g |
| hlíva ústřičná nebo žampiony | Hlíva ústřičná syrová | |
| 200 ml 200 ml sterilované kapie i s nálevem | Paprika červená sterilovaná | |
| trošku trošku citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžička 1 lžička provensálského koření | Provensálské koření | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
| trochu trochu pepře podle chuti | Pepř černý | |
| hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kdo rád ostřejší může přidat feferonku | Chilli paprička čerstvá |