Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na kolínkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 473 kJ /
352 kcal
Bílkoviny39,04 g
– z toho živočišné bílkoviny33,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,04 g
Tuky4,43 g
– nasycené2,39 g
– nenasycené1,71 g
–– mononenasycené0,22 g
–– polynenasycené1,49 g
––– omega 30,00 g
Vláknina20,52 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 905 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy31,10 g
– cukry16,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové plátky (já měla z pečeně) Vepřová kýta
1 1 větší cibuli Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
10 10 cherry rajčátek Rajčata cherry 300 g
100 g 100 g loveckého salámu Suchý salám 100 g
hlíva ústřičná nebo žampiony Hlíva ústřičná syrová
200 ml 200 ml sterilované kapie i s nálevem Paprika červená sterilovaná
trošku trošku citronové šťávy Šťáva z citrónu
1 lžička 1 lžička provensálského koření Provensálské koření 5 g
1 lžička 1 lžička bazalky Bazalka čerstvá 5 g
trochu trochu pepře podle chuti Pepř černý
hladkolistá petrželka Petržel nať čerstvá
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
kdo rád ostřejší může přidat feferonku Chilli paprička čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.