Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové nudličky a játra se žampiony a paprikou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

24. 6. 2020 17:16

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 420 kJ / 1 056 kcal
Bílkoviny152,09 g
Tuky23,20 g
Vláknina28,30 g
Cholesterol 816 mg
Sodík 1,48 g
Sůl3,60 g
Sacharidy49,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jana Pá

25. 6. 2020 11:19

zizala: To znám , pokud něco řeknu, tak reakce je - neuč orla lítat ;-)

zizala zizala (moderátorka)

25. 6. 2020 09:31

Frantiska: No, a kdyby byla tvrdá po těch 45 minutách, tak vařit dál. Budete učit starého orla lítat, holoto! Tady máte pravý kuchařský talent. :-D:-D:-D

@.jarda11

25. 6. 2020 09:14

Frantiska: ne

Frantiska Frantiska

25. 6. 2020 08:36

játra na nudličky 45 minut? ty nebudou krvave ani po tom opecení.

@.jarda11

25. 6. 2020 07:38

zizala: takže takle se to opravdu fakt neděle jak tady píšete
Takle jak to je napsáno tak se to dělá takle sem to dělal mám odskousene

zizala zizala (moderátorka)

25. 6. 2020 06:56

@.jarda11: Všechny kuchařské autority zacházejí s játry jako s minutkovým masem, ale zřejmě jsou to všichni úplní blbci, Jarda je asi začne učit, jakým množstvím mouky se zahušťují omáčky a jak se správně vaří. Svatá prostoto! :-D:-D:-D

casino casino

24. 6. 2020 23:43

@.jarda11:
No, recept mi trošku připomíná čínu MASO DVOU BAREV, a tam je tepelná úprava řádově v délce jednotek minut :-K
Edit:
https://www.labuznik.cz/recept/maso-dvou-barev/

@.jarda11

24. 6. 2020 23:30

casino: tak to děláte špatně
takle se to fakt nedělá takle jak je to napsáno tak se to dělá :-!

casino casino

24. 6. 2020 23:28

@.jarda11: píše:
mika59: když to budete dělat naopak jak tady píšete tak játra budou syrové
nejdřív se musí udělat játra až poté maso

zizala: píše:
Hm, játra osolená a trápená 45 minut budou jako podešev. Já nevím, ale mám dojem, že tento autor si z nás dělá legraci a zkouší, co mu projde.

zizala: má pravdu:-!

@.jarda11

24. 6. 2020 23:24

JanaDorazinova: ty játra se jen opepřej osolí se to uplně a na konec

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 6. 2020 23:20

Kdysi Polhraich v nějakém svém pořadu říkal, že neví, kde se vzal nesmysl, že játra se nemají solit. Koukala jsem na něj, jak blázen. Vysloveně řekl, že to není pravda, že je to blábol. Já tedy játra nesolím, je to zažitý zvyk, že se to nemá a osolim vždy až po udušení. No, ale syn, vyučený kuchař mi říkal totéž, co Polhraich. Tak nevím. Jinak, Jardo, ten recept je úžasný :yes:

@.jarda11

24. 6. 2020 23:07

mika59: jo já vím ale jdu to doplnit

mika59 mika59

24. 6. 2020 23:06

@.jarda11:No Jaroušku ale to nepíšete, dusíte to spolu ..

@.jarda11

24. 6. 2020 23:03

mika59: právě játra se musej opéct tak aby nebili vysušené dají se i vyndat opéct maso a zase ty játra dát zpět vysušená fakt nebudou

mika59 mika59

24. 6. 2020 23:02

@.jarda11: Jardo tak to se musím od vás naučit..nic ve zlém, ale játra čím více dusíte, tím jsou susší..Možná neumím..omlouvám se.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, játra vepřová, žampiony sterilované, paprika sterilovaná, pórek, cibule, sůl, pepř, omáčka sojová, olej

TopRecepty.cz

Vepřové nudličky a játra se žampiony a paprikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D3Vk