Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s fenyklem v pomalém hrnci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 079 kJ /
2 409 kcal
Bílkoviny198,60 g
– z toho živočišné bílkoviny174,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,53 g
Tuky133,13 g
– nasycené41,58 g
– nenasycené73,04 g
–– mononenasycené54,37 g
–– polynenasycené18,67 g
––– omega 33,40 g
Vláknina53,58 g
Cholesterol 475 mg
Sodík 4,07 g
Sůl9,14 g
Sacharidy79,67 g
– cukry35,57 g
––– laktóza1,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g krkovičky Vepřová krkovice 600 g
100 g 100 g Loveckého salámu Suchý salám 100 g
100 g 100 g sýru Niva Niva 50% t. v s. 100 g
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
1 bulva 1 bulva fenyklu Fenykl hlíza 540 g
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
2 lžíce 2 lžíce křenu (ze skleničky) Křen čerstvý 30 g
koření Meat masala (Čarodějka) Grilovací koření
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.