Nutriční hodnoty (Vepřové závitky s fenyklem v pomalém hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 079 kJ / 2 409 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 198,60 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 174,07 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,53 g | 
| Tuky | 133,13 g | 
| – nasycené | 41,58 g | 
| – nenasycené | 73,04 g | 
| –– mononenasycené | 54,37 g | 
| –– polynenasycené | 18,67 g | 
| ––– omega 3 | 3,40 g | 
| Vláknina | 53,58 g | 
| Cholesterol | 475 mg | 
| Sodík | 4,07 g | 
| Sůl | 9,14 g | 
| Sacharidy | 79,67 g | 
| – cukry | 35,57 g | 
| ––– laktóza | 1,43 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 600 g 600 g krkovičky | Vepřová krkovice | 600 g | 
| 100 g 100 g Loveckého salámu | Suchý salám | 100 g | 
| 100 g 100 g sýru Niva | Niva 50% t. v s. | 100 g | 
| 2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g | 
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 1 bulva 1 bulva fenyklu | Fenykl hlíza | 540 g | 
| 1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce křenu (ze skleničky) | Křen čerstvý | 30 g | 
| koření Meat masala (Čarodějka) | Grilovací koření | |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml | 
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g | 
| sůl | Sůl mořská | 
