Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Utopenci - Marcela

Salám, cibule a zelenina v lehce kyselém nálevu jsou ideálním pohoštěním k pivu. Pokud si vyhrajete s vykrajováním salámu a zeleniny, budou utopenci vypadat jako malé umělecké dílo.

Hodnocení receptu je 5,0 (118×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 15 min

75 min (60 min příprava + 15 min tepelná úprava)

1. 2. 2009 20:02

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie7 845 kJ / 1 875 kcal
Bílkoviny90,00 g
Tuky150,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 11,71 g
Sůl28,00 g
Sacharidy41,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bugsy

31. 12. 2023 07:42

ceidy: Já si zase myslím něco o lidech, kteří napíší - Tohle my někdo....;-(;-(;-(

tejaja tejaja

29. 12. 2020 13:14

Dajda: :yes::-D:-D:-D

Dajda Dajda

29. 12. 2020 13:07

tejaja: Mám pocit, že jsou dneska dopoledne skvrny na slunci. :-Q:-Q

tejaja tejaja

29. 12. 2020 12:37

Gastropeklo: Hm, to ste sa kvôli tomuto komentáru zaregistrovali na topkách?!?

Gastropeklo

29. 12. 2020 11:53

No mě by zajímalo jestli tohle myslíte opravdu vážně. Gothaj jako utopenec 8-(
A ještě takhle vykrojenej. Utopenec je skvělá věc k pivu ale když je udělaný z kvalitního špekáčku.

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 4. 2020 22:06

ruda43: ;-);-)musím se smát,omlouvám se,ale zase hezky to vypadá,že;-);-);-)

ruda43

7. 4. 2020 20:48

No vypadá to nádherně..Jak by řekl major Terazky,škoda jich zožrať.:-D.Ale zase Škopková by utrousila :"kdo se s tím má crcat":-D

Jaromira18 Jaromira18

29. 12. 2019 22:27

Jsou nádherný.:-K:yes:

Ivace64 Ivace64

23. 1. 2018 02:08

:yes::yes::yes::yes:

Miro

31. 10. 2016 10:01

Super náhrada za vánoční cukroví. :-) :yes::yes::yes:

marcelina78

5. 10. 2016 11:46

:yes::-K Super...děkuji za inspiraci

Katka

29. 6. 2016 19:47

Dobrý den, prosím, po jaké době by se měl gothaj jíst, aby měl tu správnou chuť??? Díky :o)

clupmi clupmi

24. 4. 2016 11:01

++:yes: letí: Přidal jsem k oblíbeným. Další užitečná varianta.
http://clupmi.blog.cz

Mutsynka

18. 4. 2016 04:28

To je hezký :-) až bude nějaká akce (narozky, Silvestr,..) tak to určitě vyzkouším :yes:

Marcella

2. 11. 2014 21:26

ceidy a Elen, děkuji za názor,ráda bych viděla vaše výrobky a kuchařské umění.:-D Ráda se přiučím.Určitě i ostatní,kteří vložili kladné hodnocení.;-)Jen jsem potěšena,že jsou ve velké přesile.:yes:

1 2 3 8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: utopenci recept utopenci recept na utopence jak udělat utopence recepty na utopence utopenci recepty recepty utopenci příprava utopenců recept utopenci domácí utopenci jednoduchý recept nejlepší utopenci utopenec recept lák na utopence mimibazar recepty.cz utopenci jinak utopence recept jak vyrobit utopence utopenci jako dárek recept utopence utopenci top recepty

Suroviny: ocet, voda, sůl, cukr, koření nové koření, pepř, bobkový list, salám gothaj, cibule, cibule bílá, cibule červená, feferonka, kapie, mrkev, petržel

TopRecepty.cz

Utopenci - Marcela

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OYrN