Nutriční hodnoty (Vajíčková pomazánka z čerstvého sýra)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 730 kJ / 652 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 54,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,30 g |
| Tuky | 43,03 g |
| – nasycené | 16,81 g |
| – nenasycené | 18,96 g |
| –– mononenasycené | 15,65 g |
| –– polynenasycené | 3,31 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 0,20 g |
| Cholesterol | 852 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 3,91 g |
| Sacharidy | 11,73 g |
| – cukry | 8,13 g |
| ––– laktóza | 8,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vařená vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 125 g 125 g čerstvého sýra (Lučina, Philadelphia) | Sýr kravský tvrdý 30% | 125 g |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 3 3 jarní cibulky s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |