Nutriční hodnoty (Kuře po bengálsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 124 kJ / 747 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,86 g |
Tuky | 49,71 g |
– nasycené | 5,12 g |
– nenasycené | 42,23 g |
–– mononenasycené | 29,59 g |
–– polynenasycené | 12,64 g |
––– omega 3 | 3,61 g |
Vláknina | 20,09 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 125 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 51,92 g |
– cukry | 20,71 g |
––– laktóza | 9,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 lžičky 2 lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky kari koření | Kari | 10 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
sůl | Sůl mořská | |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
200 ml 200 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 200 ml |
bujón nebo vývar podle potřeby | Bujón hovězí | |
trochu trochu oleje | Olej řepkový |