Nutriční hodnoty (Ořechová remuláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 370 kJ / 1 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,42 g |
| Tuky | 150,53 g |
| – nasycené | 18,56 g |
| – nenasycené | 114,66 g |
| –– mononenasycené | 24,50 g |
| –– polynenasycené | 90,16 g |
| ––– omega 3 | 8,55 g |
| Vláknina | 6,98 g |
| Cholesterol | 148 mg |
| Sodík | 821 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 19,00 g |
| – cukry | 3,54 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g strouhaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 1 stroužek 1 stroužek prolisovaného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| pár kapek kapek citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| 100 ml 100 ml majonézy | Majonéza | 100 g |
| 50 ml 50 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |