Nutriční hodnoty (Jogurtovo-ořechová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 14 664 kJ / 3 505 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,55 g |
| Tuky | 208,49 g |
| – nasycené | 23,73 g |
| – nenasycené | 158,00 g |
| –– mononenasycené | 104,82 g |
| –– polynenasycené | 53,18 g |
| ––– omega 3 | 10,56 g |
| Vláknina | 30,72 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 526 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 305,50 g |
| – cukry | 105,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hustého oříškového jogurtu | Jogurt mandlový | 250 g |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 2 lžíce 2 lžíce sekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 30 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 37.5 g |