Nutriční hodnoty (Okurky nakladačky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 355 kJ / 1 280 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 64,04 g |
| Sůl | 160,00 g |
| Sacharidy | 320,00 g |
| – cukry | 300,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| okurky čerstvé | Okurka salátová čerstvá | |
| 4 litry 4 litry vody | Voda | 4000 ml |
| 1 litr 1 litr octa | Ocet lihový | 1000 ml |
| 50 ks 50 ks sacharinu | E954 - Sacharin a jeho soli | |
| 300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |
| 160 g 160 g soli | Sůl mořská | 160 g |
| pepř celý | Pepř černý | |
| nové koření | Nové koření | |
| hřebíček | Hřebíček | |
| hořčičná semínka | Hořčice žlutá semena | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| kopr | Kopr nať čerstvý |