Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurky nakladačky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 355 kJ /
1 280 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 64,04 g
Sůl160,00 g
Sacharidy320,00 g
– cukry300,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
okurky čerstvé Okurka salátová čerstvá
4 litry 4 litry vody Voda 4000 ml
1 litr 1 litr octa Ocet lihový 1000 ml
50 ks 50 ks sacharinu E954 - Sacharin a jeho soli
300 g 300 g cukru Cukr bílý 300 g
160 g 160 g soli Sůl mořská 160 g
pepř celý Pepř černý
nové koření Nové koření
hřebíček Hřebíček
hořčičná semínka Hořčice žlutá semena
cibule Cibule čerstvá
mrkev Mrkev čerstvá
kopr Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.