Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vločkové sušenky se skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 250 kJ /
2 211 kcal
Bílkoviny30,97 g
– z toho živočišné bílkoviny9,52 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,45 g
Tuky111,80 g
– nasycené66,62 g
– nenasycené40,88 g
–– mononenasycené35,26 g
–– polynenasycené5,62 g
––– omega 30,57 g
Vláknina9,28 g
Cholesterol 565 mg
Sodík 157 mg
Sůl0,53 g
Sacharidy265,56 g
– cukry135,06 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
20 g 20 g hnědého cukru Cukr třtinový 20 g
20 g 20 g vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
100 g 100 g měkkého másla Máslo kravské 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
1 balení 1 balení mandlového pudingu v prášku Puding v prášku
2 PL 2 PL obyčejných vloček (nejlépe drcených) Vločky ovesné 30 g
3-4 PL 3-4 PL cukru (na vločky) Cukr bílý 87.5 g
2 PL 2 PL másla (na vločky) Máslo kravské 20 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
špetička špetička soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.