Nutriční hodnoty (Božský JAREK (JAhodovo-REbarborový Koláč))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 29 644 kJ / 7 085 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 31,51 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 64,95 g |
| Tuky | 327,34 g |
| – nasycené | 195,23 g |
| – nenasycené | 117,76 g |
| –– mononenasycené | 101,98 g |
| –– polynenasycené | 15,78 g |
| ––– omega 3 | 1,79 g |
| Vláknina | 39,94 g |
| Cholesterol | 1,84 g |
| Sodík | 5,67 g |
| Sůl | 5,97 g |
| Sacharidy | 918,36 g |
| – cukry | 558,47 g |
| ––– laktóza | 8,72 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 230 g 230 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 230 g |
| 150 g 150 g másla70 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 150 g |
| 70 g 70 g pískového cukru | Cukr bílý | 70 g |
| 1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 500 g 500 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 500 g |
| 500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
| 150 g 150 g krupicového cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |
| 260 g 260 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 260 g |
| 200 g 200 g cukru (třtinový a pískový) | Cukr bílý | 200 g |
| 180 g 180 g másla | Máslo kravské | 180 g |
| 160 g 160 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 160 ml |
| 2 2 velká vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |