Nutriční hodnoty (Pstruh a brambory s česnekovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 7 793 kJ / 1 863 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,10 g |
| Tuky | 129,49 g |
| – nasycené | 51,07 g |
| – nenasycené | 69,57 g |
| –– mononenasycené | 48,50 g |
| –– polynenasycené | 21,07 g |
| ––– omega 3 | 1,14 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 420 mg |
| Sodík | 1,89 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 67,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 ks 2 ks pstruha (chlazeného) | Pstruh | 500 g |
| 6-8 6-8 brambor ve slupce | Brambor zimní | 350 g |
| koření Andělská křídla nebo grilovací koření | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
| 50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
| zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| olej | Olej řepkový |