Nutriční hodnoty (Rebarborový koláč z celorznné mouky s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 813 kJ / 3 302 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,00 g |
| Tuky | 131,18 g |
| – nasycené | 77,65 g |
| – nenasycené | 47,70 g |
| –– mononenasycené | 41,02 g |
| –– polynenasycené | 6,68 g |
| ––– omega 3 | 0,59 g |
| Vláknina | 11,75 g |
| Cholesterol | 781 mg |
| Sodík | 225 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 471,94 g |
| – cukry | 220,65 g |
| ––– laktóza | 9,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
| 125 g 125 g celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 125 g |
| 150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
| 180 ml 180 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 180 ml |
| 90 g 90 g změklého másla | Máslo kravské | 90 g |
| 5 stonků 5 stonků rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
| 45 g 45 g másla | Máslo kravské | 45 g |