Nutriční hodnoty (Křehký koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 263 kJ / 3 648 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,59 g |
| Tuky | 164,94 g |
| – nasycené | 98,92 g |
| – nenasycené | 56,02 g |
| –– mononenasycené | 47,88 g |
| –– polynenasycené | 8,14 g |
| ––– omega 3 | 1,41 g |
| Vláknina | 22,08 g |
| Cholesterol | 980 mg |
| Sodík | 510 mg |
| Sůl | 1,83 g |
| Sacharidy | 474,34 g |
| – cukry | 282,54 g |
| ––– laktóza | 16,54 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 300 g 300 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 300 ml |
| 150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového pudingu | Puding v prášku | 48 g |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |