Nutriční hodnoty (Těsto na vdolky bez kynutí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 315 kJ / 1 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
| Tuky | 74,26 g |
| – nasycené | 41,82 g |
| – nenasycené | 27,15 g |
| –– mononenasycené | 22,00 g |
| –– polynenasycené | 5,15 g |
| ––– omega 3 | 0,56 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 452 mg |
| Sodík | 3,50 g |
| Sůl | 0,41 g |
| Sacharidy | 254,18 g |
| – cukry | 49,48 g |
| ––– laktóza | 9,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
| olej na smažení | Olej řepkový |