Nutriční hodnoty (Kašmírská rýže)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 111 kJ / 1 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,31 g |
Tuky | 26,99 g |
– nasycené | 3,32 g |
– nenasycené | 22,59 g |
–– mononenasycené | 12,03 g |
–– polynenasycené | 10,56 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 25,03 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 263,98 g |
– cukry | 56,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek rýže (nejlépe basmati) | Rýže bílá | 250 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
50 g 50 g spařených a oloupaných mandlí | Mandle neloupané | 50 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kardamonu | Kardamom prášek | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 4 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé |