Nutriční hodnoty (Kuřecí kari steak s italským risottem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 101 kJ / 1 936 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 93,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,00 g |
Tuky | 6,90 g |
– nasycené | 2,38 g |
– nenasycené | 3,11 g |
–– mononenasycené | 1,93 g |
–– polynenasycené | 1,18 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 220 mg |
Sodík | 248 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 326,30 g |
– cukry | 18,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g rýže Arborio (kulatozrná rýže) | Rýže bílá | 400 g |
400 g 400 g kuřecích prsou | Kuře prso | 400 g |
1 1 větší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
2 2 menší žampiony portobello | Portobello čerstvá | |
2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
parmazán | Parmezán | |
máslo | Máslo kravské | |
bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
kari koření | Kari | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olivový olej | Olej olivový |