Nutriční hodnoty (Kuřecí kari steak s italským risottem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 101 kJ / 1 936 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 122,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,00 g |
| Tuky | 6,90 g |
| – nasycené | 2,38 g |
| – nenasycené | 3,11 g |
| –– mononenasycené | 1,93 g |
| –– polynenasycené | 1,18 g |
| ––– omega 3 | 0,81 g |
| Vláknina | 9,60 g |
| Cholesterol | 220 mg |
| Sodík | 248 mg |
| Sůl | 0,68 g |
| Sacharidy | 326,30 g |
| – cukry | 18,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g rýže Arborio (kulatozrná rýže) | Rýže bílá | 400 g |
| 400 g 400 g kuřecích prsou | Kuře prso | 400 g |
| 1 1 větší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 2 2 menší žampiony portobello | Portobello čerstvá | |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| 1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| parmazán | Parmezán | |
| máslo | Máslo kravské | |
| bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| kari koření | Kari | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový |