Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí kari steak s italským risottem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 101 kJ /
1 936 kcal
Bílkoviny122,20 g
– z toho živočišné bílkoviny93,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,00 g
Tuky6,90 g
– nasycené2,38 g
– nenasycené3,11 g
–– mononenasycené1,93 g
–– polynenasycené1,18 g
––– omega 30,81 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 220 mg
Sodík 248 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy326,30 g
– cukry18,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g rýže Arborio (kulatozrná rýže) Rýže bílá 400 g
400 g 400 g kuřecích prsou Kuře prso 400 g
1 1 větší cuketa Cuketa čerstvá 100 g
2 2 menší žampiony portobello Portobello čerstvá
2 2 šalotky Šalotka čerstvá
1 dcl 1 dcl bílého vína Víno bílé suché 100 ml
zeleninový vývar Vývar zeleninový
parmazán Parmezán
máslo Máslo kravské
bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5%
kari koření Kari
mletá paprika Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
čerstvý mletý pepř Pepř černý mletý
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.