Nutriční hodnoty (Zapečené bavorské klobásky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 520 kJ / 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,52 g |
Tuky | 52,24 g |
– nasycené | 18,12 g |
– nenasycené | 28,16 g |
–– mononenasycené | 22,13 g |
–– polynenasycené | 6,03 g |
––– omega 3 | 1,03 g |
Vláknina | 7,96 g |
Cholesterol | 608 mg |
Sodík | 2,25 g |
Sůl | 5,52 g |
Sacharidy | 35,15 g |
– cukry | 14,23 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 ks 6 ks bavorských grilovacích klobásek (mohou být i vinné) | Klobása | |
brambory uvařené do poloměkka ve slupce ( cca 500 g) | Brambor zimní | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
150 g 150 g nastrouhaného sýru (já použila gorgonzolu) | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
3 PL 3 PL plnotučné hořčice nebo dijonské | Hořčice plnotučná | 45 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
hodně zelených bylinek (čerstvá petrželka, libeček) | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |