Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené bavorské klobásky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 520 kJ /
841 kcal
Bílkoviny55,63 g
– z toho živočišné bílkoviny51,11 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,52 g
Tuky52,24 g
– nasycené18,12 g
– nenasycené28,16 g
–– mononenasycené22,13 g
–– polynenasycené6,03 g
––– omega 31,03 g
Vláknina7,96 g
Cholesterol 608 mg
Sodík 2,25 g
Sůl5,52 g
Sacharidy35,15 g
– cukry14,23 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 ks 6 ks bavorských grilovacích klobásek (mohou být i vinné) Klobása
brambory uvařené do poloměkka ve slupce ( cca 500 g) Brambor zimní
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
150 g 150 g nastrouhaného sýru (já použila gorgonzolu) Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
1 1 smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
3 PL 3 PL plnotučné hořčice nebo dijonské Hořčice plnotučná 45 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
hodně zelených bylinek (čerstvá petrželka, libeček) Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.