Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 149 kJ / 275 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
| Tuky | 15,30 g |
| – nasycené | 3,66 g |
| – nenasycené | 7,11 g |
| –– mononenasycené | 5,62 g |
| –– polynenasycené | 1,49 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 5,40 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 240 mg |
| Sůl | 0,60 g |
| Sacharidy | 10,40 g |
| – cukry | 7,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
| mungo klíčky | Mungo | |
| sýr Ricotta | Ricotta | |
| bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |