Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 149 kJ / 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
Tuky | 15,30 g |
– nasycené | 3,66 g |
– nenasycené | 7,11 g |
–– mononenasycené | 5,62 g |
–– polynenasycené | 1,49 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 10,40 g |
– cukry | 7,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
mungo klíčky | Mungo | |
sýr Ricotta | Ricotta | |
bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |