Nutriční hodnoty (Salát s tuňákem a hořčicovou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 445 kJ / 1 540 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,62 g |
| Tuky | 27,76 g |
| – nasycené | 4,11 g |
| – nenasycené | 21,12 g |
| –– mononenasycené | 15,98 g |
| –– polynenasycené | 5,13 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 33,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 251 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 256,40 g |
| – cukry | 26,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g barevných těstovin (např. Safoco) | Těstoviny pšeničné | 300 g |
| 250 250 g tuňáka z konzervy v pikantním oleji | Tuňák filet | |
| 200 g 200 g zelených fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 100 g 100 g zelených oliv plněných paprikou | Olivy čerstvé nezralé | 100 g |
| 100 g 100 g černých oliv bez pecek | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
| 3 3 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 ledový salát | Salát ledový čerstvý | 400 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| hořčice (jakou máte rádi) | Hořčice plnotučná | |
| ocet | Ocet lihový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |