Nutriční hodnoty (Broskvové Himaláje)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 740 kJ / 4 001 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
| Tuky | 162,86 g |
| – nasycené | 20,86 g |
| – nenasycené | 127,49 g |
| –– mononenasycené | 91,95 g |
| –– polynenasycené | 35,54 g |
| ––– omega 3 | 10,41 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 1,07 g |
| Sodík | 720 mg |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 571,33 g |
| – cukry | 524,93 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek vlahého mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 2 2 celá vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rumu pro vůni | Rum | 17 ml |
| 2 2 tvarohy (ve vaničce) | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 hrnek 1 hrnek moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 1 1 vanilkový pudink v prášku | Puding v prášku | 40 g |
| 2 2 celá vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 1 sklenice 1 sklenice kompotovaných broskví | Broskev zavařená | |
| moučkový cukr | Cukr bílý |