Nutriční hodnoty (Kapustove ragu s bramborovymi plackami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 22 192 kJ / 5 304 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 92,40 g |
| Tuky | 266,86 g |
| – nasycené | 126,57 g |
| – nenasycené | 132,48 g |
| –– mononenasycené | 111,37 g |
| –– polynenasycené | 21,11 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 70,00 g |
| Cholesterol | 469 mg |
| Sodík | 5,20 g |
| Sůl | 12,21 g |
| Sacharidy | 579,00 g |
| – cukry | 37,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hlávka 1 hlávka kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 700 g |
| 300 g 300 g žampionů | Žampion čerstvý | 300 g |
| 300 g 300 g anglcké slaniny | Špek | 300 g |
| 1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
| 1 kg 1 kg uvařených brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 1/2 kg 1/2 kg hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 500 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská |