Nutriční hodnoty (Vepřové na způsob golubců)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 928 kJ / 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,78 g |
Tuky | 10,37 g |
– nasycené | 2,55 g |
– nenasycené | 5,28 g |
–– mononenasycené | 4,17 g |
–– polynenasycené | 1,11 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 12,00 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 18,30 g |
– cukry | 10,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřového masa (nejlépe plece) | Vepřová kýta | 300 g |
300 g 300 g bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 malý rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
180 g 180 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 180 ml |
100 100 m smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
8 kuliček 8 kuliček nového koření | Nové koření | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
sůl | Sůl mořská |