Nutriční hodnoty (Skořicový pivní závin s hlávkovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 142 kJ / 1 468 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,50 g |
Tuky | 4,93 g |
– nasycené | 1,11 g |
– nenasycené | 2,71 g |
–– mononenasycené | 0,82 g |
–– polynenasycené | 1,89 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 15,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 305 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 315,50 g |
– cukry | 136,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
100 ml 100 ml piva (zde Budvar 10°) | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |
1/2 1/2 Hery či jiný podobný tuk | Margarín | |
3 hrsti 3 hrsti jemně nakrájeného hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 hrst 1 hrst spařených hrozinek | Rozinky | 50 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce cukru | Cukr bílý | 87.5 g |
1 lžíce 1 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 15 g |
citronová šťáva podle chuti | Šťáva z citrónu | |
vajíčko na potření | Vejce slepičí | |
3 lžíce 3 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 45 g |