Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicový pivní závin s hlávkovým zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 142 kJ /
1 468 kcal
Bílkoviny27,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,50 g
Tuky4,93 g
– nasycené1,11 g
– nenasycené2,71 g
–– mononenasycené0,82 g
–– polynenasycené1,89 g
––– omega 30,05 g
Vláknina15,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 305 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy315,50 g
– cukry136,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
100 ml 100 ml piva (zde Budvar 10°) Pivo světlé 10ᵒ 100 ml
1/2 1/2 Hery či jiný podobný tuk Margarín
3 hrsti 3 hrsti jemně nakrájeného hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé
1 hrst 1 hrst spařených hrozinek Rozinky 50 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce cukru Cukr bílý 87.5 g
1 lžíce 1 lžíce skořice Skořice ceylonská 15 g
citronová šťáva podle chuti Šťáva z citrónu
vajíčko na potření Vejce slepičí
3 lžíce 3 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 45 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.