Nutriční hodnoty (Vanilkova PANNA COTTA)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 491 kJ / 834 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 34,35 g |
| – nasycené | 22,01 g |
| – nenasycené | 10,47 g |
| –– mononenasycené | 9,54 g |
| –– polynenasycené | 0,94 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 116 mg |
| Sodík | 191 mg |
| Sůl | 0,44 g |
| Sacharidy | 118,20 g |
| – cukry | 118,20 g |
| ––– laktóza | 18,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 185 ml 185 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 185 ml |
| 250 ml 250 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 2 plátky 2 plátky želatiny | Želatina vepřová | |
| 1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky |