Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš z divočáka

Ke zvěřině neodmyslitelně patří "divoké" koření jako je bobkový list, jalovec a nové koření. Dodá to tu správnou lesní vůni i chuť. Do omáčky přidáme také pivo a rajčatový protlak. Jakmile se maso rozpadá, servírujeme s houskovým knedlíkem nebo čerstvým chlebem.

Hodnocení receptu je 4,3 (9×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 40 min Doba tepelné úpravy: 30 min Doba tepelné přípravy v tlakovém hrnci.

70 min (40 min příprava + 30 min tepelná úprava, Doba tepelné přípravy v tlakovém hrnci.)

27. 2. 2014 19:38

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie3 572 kJ / 854 kcal
Bílkoviny106,76 g
Tuky25,36 g
Vláknina14,92 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 345 mg
Sůl0,65 g
Sacharidy36,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem nebo chlebíkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Capri12

9. 8. 2021 18:49

Casino musí pořád kritizovat a štvát.

ava

9. 3. 2014 20:56

casino:
Je-li kuchařka zkušená, vaří bez receptů a s fantazií, a výsledek je vždycky stoprocentní. Vařit se musí s láskou.

Sarunka Sarunka

27. 2. 2014 22:14

casino: díky :yes:, nemám proč bych si to vymýšlela :) dělám to pořád, jediné recepty co čtu jsou buchty, tam si nikdy jistá nejsem...

casino casino

27. 2. 2014 21:16

Říkáte, že nikdy nevaříte podle receptu.
No, možná si to ani neuvědomujete.
Vypadá to, že jste jich přečetla neúrekom, protože recept je až na drobnosti docela dobře napsaný a pokud se vám jen tak, sám od sebe vylíhl v hlavě, pak zasloužíte obdiv :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: nejlepší guláš z divočáka recepty z divocaka gulaš z divočaka na pivě recepty na divočáka recept na divocaka guláš z divočáka na pivu plecko z divočáka plec z divočáka recepty plec z divočáka divocak recepty nejlepsi recepty z divocaka gulaš zdivočaka recept z divočáka myslivecký guláš z divočáka recepty s divocaka koření na divočáka varime z divocaka plecko z divočáka recepty guláš z divočka pečený guláš z divočáka

Suroviny: plecko, cibule, česnek, vývar masový, pivo světlé, olej, máslo, jalovec, bobkový list, koření nové koření, kmín celý, sůl, pepř, paprika sušená sladká, koření provensálské, protlak rajčatový, hořčice plnotučná, jíška

TopRecepty.cz

Guláš z divočáka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r5wE