Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš z divočáka

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

27. 2. 2014 19:38

Suroviny

Porce: cca 4

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota3 089 kJ / 738 kcal
Bílkoviny103,78 g
Tuky23,31 g
Vláknina0,84 g
Cholesterol325 mg
Sodík267 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy17,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme nejlépe s houskovým knedlíkem nebo chlebíkem :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Capri12

9. 8. 2021 18:49

Casino musí pořád kritizovat a štvát.

ava

9. 3. 2014 20:56

casino:
Je-li kuchařka zkušená, vaří bez receptů a s fantazií, a výsledek je vždycky stoprocentní. Vařit se musí s láskou.

Sarunka

27. 2. 2014 22:14

casino: díky :yes:, nemám proč bych si to vymýšlela :) dělám to pořád, jediné recepty co čtu jsou buchty, tam si nikdy jistá nejsem...

casino

27. 2. 2014 21:16

Říkáte, že nikdy nevaříte podle receptu.
No, možná si to ani neuvědomujete.
Vypadá to, že jste jich přečetla neúrekom, protože recept je až na drobnosti docela dobře napsaný a pokud se vám jen tak, sám od sebe vylíhl v hlavě, pak zasloužíte obdiv :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nejlepší guláš z divočáka recepty z divocaka gulaš z divočaka na pivě recepty na divočáka recept na divocaka guláš z divočáka na pivu plecko z divočáka plec z divočáka recepty plec z divočáka divocak recepty nejlepsi recepty z divocaka gulaš zdivočaka recept z divočáka myslivecký guláš z divočáka recepty s divocaka koření na divočáka varime z divocaka plecko z divočáka recepty guláš z divočka pečený guláš z divočáka

Suroviny: plecko, cibule, česnek, vývar, pivo světlé, olej, máslo, jalovec, bobkový list, koření nové koření, kmín celý, sůl, pepř, paprika sušená sladká, koření provensálské, protlak, hořčice plnotučná, jíška

TopRecepty.cz

Guláš z divočáka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r5wE