Nutriční hodnoty (Křupavé brambory s tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 068 kJ / 494 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,24 g |
| Tuky | 28,09 g |
| – nasycené | 1,98 g |
| – nenasycené | 24,70 g |
| –– mononenasycené | 17,37 g |
| –– polynenasycené | 7,34 g |
| ––– omega 3 | 2,29 g |
| Vláknina | 9,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 19 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 50,20 g |
| – cukry | 4,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 středně velké syrové brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 1-2 lžičky 1-2 lžičky červené papriky | Paprika červená čerstvá | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce oleje | Olej řepkový | 27.5 ml |
| 4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 31.5 g |
| pár větviček větviček tymiánu (nebo sušený tymián) | Tymián sušený | |
| celý kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská |