Nutriční hodnoty (Kadlíkův vajíčkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 50 009 kJ / 11 952 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 524,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 513,97 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,99 g |
| Tuky | 1 037,73 g |
| – nasycené | 161,88 g |
| – nenasycené | 741,80 g |
| –– mononenasycené | 524,51 g |
| –– polynenasycené | 217,29 g |
| ––– omega 3 | 50,60 g |
| Vláknina | 29,15 g |
| Cholesterol | 12,90 g |
| Sodík | 10,36 g |
| Sůl | 22,89 g |
| Sacharidy | 117,25 g |
| – cukry | 39,44 g |
| ––– laktóza | 18,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 44 44 uvařených vajec | Vejce slepičí | 3080 g |
| 3 3 veliké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 4 4 uvařené velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 6 6 sterilovaných větších okurků | Okurka salátová čerstvá | |
| ( 2 dcl 2 dcl nálev z okurků) | ||
| 400 g 400 g bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
| 400 g 400 g točený salám | Měkký salám | 400 g |
| 200 g 200 g šunka | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 0,5 0,5 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 4 4 syrové vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
| 6 dcl 6 dcl oleje | Olej řepkový | 600 ml |
| Pažitka | Pažitka čerstvá | |
| Mleté feferonky | Chilli paprička mletá | |
| Sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| hořčice | Hořčice plnotučná |