Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kadlíkův vajíčkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie50 009 kJ /
11 952 kcal
Bílkoviny524,96 g
– z toho živočišné bílkoviny513,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,99 g
Tuky1 037,73 g
– nasycené161,88 g
– nenasycené741,80 g
–– mononenasycené524,51 g
–– polynenasycené217,29 g
––– omega 350,60 g
Vláknina29,15 g
Cholesterol 12,90 g
Sodík 10,36 g
Sůl22,89 g
Sacharidy117,25 g
– cukry39,44 g
––– laktóza18,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
44 44 uvařených vajec Vejce slepičí 3080 g
3 3 veliké cibule Cibule čerstvá 210 g
4 4 uvařené velké brambory Brambor zimní 200 g
6 6 sterilovaných větších okurků Okurka salátová čerstvá
( 2 dcl 2 dcl nálev z okurků)
400 g 400 g bílý jogurt Jogurt kravský bílý 1,5% 400 ml
400 g 400 g točený salám Měkký salám 400 g
200 g 200 g šunka Šunka vepřová vařená 200 g
0,5 0,5 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
4 4 syrové vajíčka Vejce slepičí 280 g
6 dcl 6 dcl oleje Olej řepkový 600 ml
Pažitka Pažitka čerstvá
Mleté feferonky Chilli paprička mletá
Sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
ocet Ocet lihový
hořčice Hořčice plnotučná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.