Nutriční hodnoty (Kadlíkův vajíčkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 50 009 kJ / 11 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 524,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 513,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,99 g |
Tuky | 1 037,73 g |
– nasycené | 161,88 g |
– nenasycené | 741,80 g |
–– mononenasycené | 524,51 g |
–– polynenasycené | 217,29 g |
––– omega 3 | 50,60 g |
Vláknina | 29,15 g |
Cholesterol | 12,90 g |
Sodík | 10,36 g |
Sůl | 22,89 g |
Sacharidy | 117,25 g |
– cukry | 39,44 g |
––– laktóza | 18,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
44 44 uvařených vajec | Vejce slepičí | 3080 g |
3 3 veliké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
4 4 uvařené velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
6 6 sterilovaných větších okurků | Okurka salátová čerstvá | |
( 2 dcl 2 dcl nálev z okurků) | ||
400 g 400 g bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | 400 ml |
400 g 400 g točený salám | Měkký salám | 400 g |
200 g 200 g šunka | Šunka vepřová vařená | 200 g |
0,5 0,5 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
4 4 syrové vajíčka | Vejce slepičí | 280 g |
6 dcl 6 dcl oleje | Olej řepkový | 600 ml |
Pažitka | Pažitka čerstvá | |
Mleté feferonky | Chilli paprička mletá | |
Sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
ocet | Ocet lihový | |
hořčice | Hořčice plnotučná |