Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Batátové jahodové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 940 kJ /
3 810 kcal
Bílkoviny110,33 g
– z toho živočišné bílkoviny44,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny66,01 g
Tuky159,20 g
– nasycené88,50 g
– nenasycené54,32 g
–– mononenasycené44,81 g
–– polynenasycené9,52 g
––– omega 31,68 g
Vláknina61,06 g
Cholesterol 1,44 g
Sodík 682 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy454,10 g
– cukry131,75 g
––– laktóza12,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g nastrouhaných batátů – 2 střední velikosti Batáty neloupané 350 g
350 g 350 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 350 g
1 1 limetka Limetka čerstvá 80 g
1 1 pomeranč – šťáva z nich Pomeranč čerstvý
hrst hrst neslaných arašídů (lze vynechat) Arašídy solené
1/2 1/2 prášku do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
400 g 400 g smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 400 ml
100 g 100 g moučkového cukru (nebo 25 g diasladidla) Cukr bílý 100 g
1 PL 1 PL skořice Skořice ceylonská 15 g
špetka špetka soli Sůl mořská
jahody i jiné ovoce Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.