Nutriční hodnoty (Vepřové plecko v rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 62 635 kJ / 14 970 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 534,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 149,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 385,22 g |
| Tuky | 138,30 g |
| – nasycené | 22,09 g |
| – nenasycené | 81,88 g |
| –– mononenasycené | 40,25 g |
| –– polynenasycené | 41,63 g |
| ––– omega 3 | 1,95 g |
| Vláknina | 688,26 g |
| Cholesterol | 488 mg |
| Sodík | 3,35 g |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 2 558,50 g |
| – cukry | 2 112,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g vepřové plece | Vepřová plec | 750 g |
| 700 700 g rajčat 6 velkých kusů | Rajče červené čerstvé | 42000 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 12 stroužků 12 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 84 g |
| 3/4 3/4 Pepřová omáčka Mikado | ||
| 100 ml 100 ml rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| nasekaná bazalka nebo libeček na hotový pokrm | Bazalka čerstvá |