Nutriční hodnoty (Špízy s česnekovou marinádou a rozmarýnem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 999 kJ / 3 346 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 141,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 133,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,94 g |
| Tuky | 284,18 g |
| – nasycené | 100,03 g |
| – nenasycené | 177,03 g |
| –– mononenasycené | 151,78 g |
| –– polynenasycené | 25,25 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 19,30 g |
| Cholesterol | 380 mg |
| Sodík | 3,55 g |
| Sůl | 8,60 g |
| Sacharidy | 49,75 g |
| – cukry | 31,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 - 6 stroužků 4 - 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 2 snítky 2 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
| 600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
| 2 - 3 2 - 3 čerstvé papriky | Paprika červená čerstvá | 375 g |
| 4 4 paprikové klobásy nebo jiná uzenina | Klobása | |
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| nahrubo mletý barevný pepř | Pepř barevný | |
| mletá pálivá paprika | Paprika pálivá |