Nutriční hodnoty (Pikantní bramborový salát s rukolou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 966 kJ / 231 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,30 g |
| Tuky | 3,45 g |
| – nasycené | 0,33 g |
| – nenasycené | 2,90 g |
| –– mononenasycené | 1,85 g |
| –– polynenasycené | 1,05 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 2,70 g |
| Sacharidy | 40,35 g |
| – cukry | 2,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 větších uvařených brambor | Brambor zimní | 225 g |
| 2 hrsti 2 hrsti rukoly | Rukola čerstvá | |
| cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
| 1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kaparů | Kapary | 30 g |
| kvalitní olej (slunečnicový) | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |