Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Milánské hovězí řízky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 549 kJ /
2 043 kcal
Bílkoviny210,78 g
– z toho živočišné bílkoviny202,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,20 g
Tuky88,54 g
– nasycené26,02 g
– nenasycené58,82 g
–– mononenasycené44,08 g
–– polynenasycené14,74 g
––– omega 34,34 g
Vláknina12,63 g
Cholesterol 500 mg
Sodík 459 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy81,29 g
– cukry51,06 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800-1000 g 800-1000 g kvalitního hovězího masa Hovězí kýta 900 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4-5 PL 4-5 PL oleje Olej řepkový 49.5 ml
20 g 20 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
20 g 20 g rajčatového protlaku Protlak rajčatový 20 g
100 g 100 g žampiónů (čerstvých) Žampion čerstvý 100 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
1-2 PL 1-2 PL medu Med nepasterovaný 54 g
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
250 ml 250 ml vývaru Vývar hovězí 250 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
těstoviny (spirálky, kolínka, atd.) Těstoviny pšeničné
strouhaný sýr Sýr kravský tvrdý 30%
čerstvé bylinky (petržel nebo pažitka, koriandr ...) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.