Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chutný pangasius

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 8. 2009 18:53

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie6 553 kJ / 1 566 kcal
Bílkoviny181,98 g
Tuky88,50 g
Vláknina4,35 g
Cholesterol 855 mg
Sodík 3,96 g
Sůl9,85 g
Sacharidy8,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Valis

6. 4. 2017 16:06

Moc dobrý receptík. Dělala jsem už několikrát :-)

Martin B.

22. 4. 2012 15:36

Pangase jsem dělal zatím jednou, pečeného, a byla to hrůza. Proto sem na něj na delší dobu zanevřel. Po tomhle receptu se ale opět vrací do mé ledničky. Opravdu jsem si pochutnal.

petdoly

8. 1. 2012 14:40

jedním slovem luxusní, dnes jsme měli k obědu, všem moc chutnalo :-K prostě supéééééér posílám 24 bodík :yes:

maya.taufer

2. 6. 2011 08:31

Dávám plný počet bodů :yes: Je to fakt ňamka a jinak už pangase ani neděláme.Přítel se olizoval ještě týdny :-))

jarka1

4. 2. 2011 16:40

Dnes jsme pekli pangase na tento způsob i pro návštěvu. Byl vynikající.

Veronika

29. 1. 2011 19:07

rybička byla výborná...děkuji za receptík...jen jsem dala méně kmínu, ale jinak fakt bašta...:-K

mirko hruska

13. 1. 2011 00:53

ivulinke: joooj a ja som sa zlostil ze doma mame len nejaky kmin a rascu nie ... ale aj bez toho je ten pangasius super ... moja mamka vravi ze nie je chutny a ze ho treba pripravovat akosi inac ... podla mna sa pripravuje klasicky a je vyborny ... akurat ak nie je dost suchy tak ho mozno treba dlhsie piect ... ?

Lu.Bella

17. 11. 2010 19:58

Bodík dán ještě před tím, než jsem to ukuchtila, musí to být dobré, to už vidím na obrázku a pangase miluju .. snad se vše zdaří a přítel bude spokojen, jen ještě vedet jak dlouho se to peče a na kolik stupnů :o)) :-8

Chvála

27. 9. 2010 13:25

Je to paráda,dáme se do toho.:-*

VeronikaK

3. 8. 2010 13:35

Dobrota:yes::-)

pequenita

21. 7. 2010 12:14

Tento týden ho dělám po druhé, všem moc chutná:-K:-K:-K:-):yes:

maya.taufer

23. 6. 2010 09:36

Výborný oběd.Pochutnali jsme si,že jsme to druhý den chtěli znovu.
Jen jsem se chtěla zeptat jak jsou brambory na obrázku vyrobené.Vypadá to tak dokonale.:yes:

jarka1

6. 4. 2010 18:53

Pangas v této úpravě je vynikající!!

ivulinka

28. 3. 2010 14:43

rasca je kmím

M.Medkova

28. 3. 2010 14:40

Prosím ráda bych věděla co je to rasce. Děkuji.Medková.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pangas nejlepší recepty pangasius pangasius recepty pangas nejlepší recept pangasius recept obalovaný pangasius pangás recept recept na pangasius obalovaný pangas recepty pangas pangasius obalovaný recepty z pangasia recepty z pangase recepty z pangasiuse recept na pangase chutný tv recepty recept na pangasiuse recepty na pangasia recept pangasius recepty pangasius

Suroviny: filé, koření na ryby, paprika sušená sladká, kmín mletý, vegeta, sůl, šťáva citronová, mouka hladká, máslo, olej

TopRecepty.cz

Chutný pangasius

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/G5QJ