Chutný pangasius

ivako Kuchař: ivako

Ryby 25 názorů

Suroviny

1 kg mražených filé z pangasa
koření na ryby
1 lžícíce červené mleté papriky
1 lžice mletého kmínu
1 lžice vegety
sůl
citrónová šťava
hladká mouka
100 g másla
olej
Recept si zatím oblíbilo 30 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Rybu umyjeme, osušíme, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a okoreníme korením na ryby. Múku zmiešame s mletou červenou paprikou, rascou, vegetou a obalíme v nej ryby.

  2. Do olejom vymasteného pekáča dáme pangasia a obložíme ho kúskami masla. Pečieme do zlatista. Počas pečenia polievame výpekom. Podávame so zemiakmi na rozny sposob.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Chutný pangasius

  • Valis Valis

    Moc dobrý receptík. Dělala jsem už několikrát :-)

    Odpovědět

  • Martin B. Martin B.(neregistrovaný)

    Pangase jsem dělal zatím jednou, pečeného, a byla to hrůza. Proto sem na něj na delší dobu zanevřel. Po tomhle receptu se ale opět vrací do mé ledničky. Opravdu jsem si pochutnal.

    Odpovědět

  • petdoly petdoly

    jedním slovem luxusní, dnes jsme měli k obědu, všem moc chutnalo :-K prostě supéééééér posílám 24 bodík :yes:

    Odpovědět

  • maya.taufer maya.taufer

    Dávám plný počet bodů :yes: Je to fakt ňamka a jinak už pangase ani neděláme.Přítel se olizoval ještě týdny :-))

    Odpovědět

  • jarka1 jarka1

    Dnes jsme pekli pangase na tento způsob i pro návštěvu. Byl vynikající.

    Odpovědět

  • Veronika Veronika(neregistrovaná)

    rybička byla výborná...děkuji za receptík...jen jsem dala méně kmínu, ale jinak fakt bašta...:-K

    Odpovědět

  • mirko hruska mirko hruska(neregistrovaná)

    ivulinke: joooj a ja som sa zlostil ze doma mame len nejaky kmin a rascu nie ... ale aj bez toho je ten pangasius super ... moja mamka vravi ze nie je chutny a ze ho treba pripravovat akosi inac ... podla mna sa pripravuje klasicky a je vyborny ... akurat ak nie je dost suchy tak ho mozno treba dlhsie piect ... ?

    Odpovědět

  • Lu.Bella Lu.Bella

    Bodík dán ještě před tím, než jsem to ukuchtila, musí to být dobré, to už vidím na obrázku a pangase miluju .. snad se vše zdaří a přítel bude spokojen, jen ještě vedet jak dlouho se to peče a na kolik stupnů :o)) :-8

    Odpovědět

  • Chvála Chvála(neregistrovaná)

    Je to paráda,dáme se do toho.:-*

    Odpovědět

  • VeronikaK VeronikaK

    Dobrota:yes::-)

    Odpovědět

  • pequenita pequenita

    Tento týden ho dělám po druhé, všem moc chutná:-K:-K:-K:-):yes:

    Odpovědět

  • maya.taufer maya.taufer(neregistrovaný)

    Výborný oběd.Pochutnali jsme si,že jsme to druhý den chtěli znovu.
    Jen jsem se chtěla zeptat jak jsou brambory na obrázku vyrobené.Vypadá to tak dokonale.:yes:

    Odpovědět

  • jarka1 jarka1

    Pangas v této úpravě je vynikající!!

    Odpovědět

  • ivulinka ivulinka(moderátorka)

    rasca je kmím

    Odpovědět

  • M.Medkova M.Medkova

    Prosím ráda bych věděla co je to rasce. Děkuji.Medková.

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: pangas nejlepší recepty pangasius pangasius recepty pangas nejlepší recept obalovaný pangasius pangasius recept pangás recept obalovaný pangas recepty pangas pangasius obalovaný recepty z pangasia recept na pangasius recepty z pangase recepty z pangasiuse recept na pangasiuse recepty na pangasia recept na pangasiusa recept na pangase recept pangasius recepty pangasius

Zapomněl/a jsem heslo