Nutriční hodnoty (Brokolicová pohanka s kuřecím masem a balkánským sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 622 kJ / 1 583 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,67 g |
| Tuky | 49,28 g |
| – nasycené | 22,07 g |
| – nenasycené | 26,40 g |
| –– mononenasycené | 20,76 g |
| –– polynenasycené | 5,64 g |
| ––– omega 3 | 0,58 g |
| Vláknina | 30,98 g |
| Cholesterol | 145 mg |
| Sodík | 918 mg |
| Sůl | 2,28 g |
| Sacharidy | 189,65 g |
| – cukry | 5,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek pohanky | Pohanka loupaná | 250 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku vody | Voda | 375 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 50 g 50 g slaniny (nemusí být) | Špek | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| případně pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 200 g 200 g pečeného kuřecího masa | Kuře prso | 200 g |
| brokolice | Brokolice čerstvá | |
| Balkánský sýr | Sýr balkánský (50% t. v s.) |