Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákovo-fenyklová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 734 kJ /
414 kcal
Bílkoviny17,62 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,62 g
Tuky3,77 g
– nasycené0,97 g
– nenasycené2,62 g
–– mononenasycené1,66 g
–– polynenasycené0,95 g
––– omega 30,02 g
Vláknina26,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 293 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy65,35 g
– cukry21,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák Květák čerstvý
1 bulva 1 bulva fenyklu Fenykl hlíza 540 g
1-2 1-2 mladé karotky Mrkev čerstvá
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého koriandru Koriandr list sušený 2.5 g
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
1 špetka 1 špetka bílého mletého pepře Pepř bílý mletý
sůl podle potřeby Sůl mořská
1000 ml 1000 ml vody Voda 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.