Nutriční hodnoty (Dip z červené řepy II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 523 kJ / 364 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,09 g |
| Tuky | 22,01 g |
| – nasycené | 13,97 g |
| – nenasycené | 6,74 g |
| –– mononenasycené | 5,95 g |
| –– polynenasycené | 0,79 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 6,21 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 193 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 29,61 g |
| – cukry | 24,69 g |
| ––– laktóza | 7,41 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 250 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 malá šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 2 cm 2 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
| 195 g 195 g zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | 195 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |