Nutriční hodnoty (Růžová líčka mladého býčka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 086 kJ / 1 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 113,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,75 g |
Tuky | 56,70 g |
– nasycené | 28,70 g |
– nenasycené | 26,75 g |
–– mononenasycené | 23,30 g |
–– polynenasycené | 3,45 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 296 mg |
Sodík | 1,04 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 9,13 g |
– cukry | 9,08 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězích líček | Hovězí líčka | 500 g |
150 ml 150 ml růžového Portského vína | Víno portské | 150 ml |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
1 1 lžička kuliček růžového pepře | Pepř růžový | |
1 lžička 1 lžička zavařených brusinek ( nemusí být ) | Brusinky zavařené | |
snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
2 lžíce 2 lžíce demi-glace ( hodně silného zredukovaného vývaru ) | Demi-glace | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
l lžíce lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |