Nutriční hodnoty (Polévka Bolívie - vegan)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 884 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,85 g |
Tuky | 0,37 g |
– nasycené | 0,76 g |
– nenasycené | 2,53 g |
–– mononenasycené | 0,38 g |
–– polynenasycené | 2,15 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,43 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 161 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 40,63 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 nebo 5 listů kapusty | ||
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 hrst 1 hrst nakrájeného celeru (nemusí být) | Celer bulva čerstvá | |
1 hrst 1 hrst pšeničných nebo ovesných vloček | ||
2 litry 2 litry zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 2000 ml |
2 lžíce 2 lžíce koření Bolívie | Pepř černý | 30 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
(pokud máte trochu trochu vařeného sojového masa, můžete přidat) |