Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka Bolívie - vegan)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie884 kJ /
211 kcal
Bílkoviny3,85 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,85 g
Tuky0,37 g
– nasycené0,76 g
– nenasycené2,53 g
–– mononenasycené0,38 g
–– polynenasycené2,15 g
––– omega 30,00 g
Vláknina17,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 161 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy40,63 g
– cukry8,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 nebo 5 listů kapusty
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 hrst 1 hrst nakrájeného celeru (nemusí být) Celer bulva čerstvá
1 hrst 1 hrst pšeničných nebo ovesných vloček
2 litry 2 litry zeleninového vývaru Vývar zeleninový 2000 ml
2 lžíce 2 lžíce koření Bolívie Pepř černý 30 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
(pokud máte trochu trochu vařeného sojového masa, můžete přidat)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.