Nutriční hodnoty (Zapékané vajíčko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 617 kJ / 625 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
| Tuky | 37,93 g |
| – nasycené | 9,10 g |
| – nenasycené | 17,50 g |
| –– mononenasycené | 14,00 g |
| –– polynenasycené | 3,50 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 2,75 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 505 mg |
| Sůl | 1,05 g |
| Sacharidy | 23,75 g |
| – cukry | 1,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2-3 2-3 brambory | Brambor zimní | 125 g |
| šunka nebo salám | Šunka vepřová vařená | |
| uzenina | Párek vepřový | |
| slanina | Špek | |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 1 pochoutková kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 30% | |
| 2 hrsti 2 hrsti strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% |