Nutriční hodnoty (Zapékané vajíčko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 617 kJ / 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,50 g |
Tuky | 37,93 g |
– nasycené | 9,10 g |
– nenasycené | 17,50 g |
–– mononenasycené | 14,00 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 2,75 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 505 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 23,75 g |
– cukry | 1,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-3 2-3 brambory | Brambor zimní | 125 g |
šunka nebo salám | Šunka vepřová vařená | |
uzenina | Párek vepřový | |
slanina | Špek | |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
1 1 pochoutková kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 30% | |
2 hrsti 2 hrsti strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% |